Kivitelezzük kívánságát!
   Kezdőlap      Rólunk

Cégünk a BICO-Hungária Kft 1999 szeptember 06.-n alakult, azzal a céllal, hogy az építőipar  területén minél hatékonyabban működjön.

Ezen időszak előtt, NO-WAX 2000 Bt. néven már dolgoztunk az építőipar szakterületén.

Szakmai tapasztalatainkat, részben ezen cégen keresztül alapoztuk meg, amely 1996 júniusától kezdte meg működését, családi vállalkozásként.
Cégünk ügyvezetője, Bíró Zoltán.
 
Fő tevékenységünk:  Az ipari, mezőgazdasági és Kereskedelmi csarnoképületek  gyártása, gyártatása és szerelése.

Létszámunkat meghaladó Projektek építésénél, a magasabb létszámot alvállalkozóink bevonásával biztosítjuk.

Kezdetben  tapasztalatok miatt csak könnyűszerkezetes és betonvázas csarnokok kivitelezésével foglalkoztunk, és fokozatosan bővítettük szolgáltatásaink körét. 
 
Az elmúlt évek során a magasépítésben sokhagyományos  téglaépület , ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnok, valamint mélyépítésben út, közmű, térkő és egyéb  munkák kivitelezését végeztük el sikerrel, korrekt áron.

Építőipari tevékenységünk részeként forgalmazzuk a Magyarországon forgalomban lévő építőanyagok teljes kínálatát.

Továbbá gyártani tudunk maximum 3 méteres hosszban,él hajlított elemeket tetszőleges színben.
 
Könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésénél vállalni tudjuk,  a fémszerkezet komplett legyártását és összeszerelését, betonvázas csarnokoknál pedig  lakatos elemek gyártását és felszerelését.

Cégünk rugalmasságát bizonyítja, hogy Magyarországon szinte az ország egész területén, és 2007 óta külföldön is (Románia) végeztünk sikeres projekteket ügyfeleink megelégedésére.

Cégünk fejlődése a kezdetektől kezdve folyamatos, mindig próbálunk megfelelni az igényeknek.

Ezt a fejlődést tovább szeretnénk fokozni, még több építőipari projekt elnyerésével és azok kivitelezésével.

Céljaink között szerepel még, szakember gárdánk szakmai tudásának további képzése ügyfeleink érdekében.

2004 óta cégünk magasépítés mellett, tovább bővítette tevékenységi körét a közmű, csapadékvíz építés,csarnok feltöltés, térkövezés és más mélyépítési munkák elvégzésével, amit referencia munkáink tanúsítanak.

Szennyvízépítési munkáink az ország területén és Romániában több települést kapcsoltak be, a modern Európai szennyvíz hálózatba.

Természetesen forgalmazzuk a mélyépítéshez szükséges összes építőipari elemeket, illetve azok kiegészítőelemeit. 

2007 óta cégünk az ingatlanfejlesztés és beruházás területén is jelen van, saját beruházás révén.

Generál kivitelezésben építettünk Bátaszék város központjában 3200 m2 területen társasházi lakásokat és üzleteket (10 lakás + 16 üzlet) BUDAI UDVAR néven, mely épület szintén megtekinthető referenciaként.

Vállaljuk magas, mélyépítési és bontási munkák kivitelezését, terveztetését, statikai számítások elvégeztetését, valamint árajánlatok elkészítését,

Célunk a jövővel kapcsolatban,további fejlődés elérése szakmai szinten, a növekvő elvárások és EU - s követelmények teljesítése érdekében.

Eddigi sikeres építőipari tevékenységünket, teljesség igénye nélkül referenciamunkáink  és fotóalbumunkban található képek tanúsítják.
 
 
 
Munkáinkat az alábbi szemlélet szerint végezzük:
 

- Minőség + szakértelem + korrekt ár + határidő